Bloemenabonnement; bloemen met service van de zaak

De inrichting en sfeer van uw bedrijf behoren tot de belangrijkste visitekaartjes van uw organisatie. Als dat als aangenaam wordt ervaren, is dat niet alleen prettig voor uw werknemers, maar ook voor alle andere mensen die een bezoek brengen aan uw pand. Met een bloemenabonnement weet u zeker dat er altijd verse bloemen staan op de plekken waar u dat belangrijk vindt.

 

Bloemen verminderen verzuim

Verschillende onderzoeken hebben aangetoond dat een aangenaam ingerichte werkomgeving een positieve invloed heeft op de productiviteit van mensen. Een prettig werkklimaat draagt bij aan het plezier dat mensen ervaren in hun werk en dat drukt het verzuim. Vandaar dat we bij Quino Damen durven te beweren dat de investering van een bloemenabonnement zichzelf vele malen terugverdient. Want een verzuimende medewerker kost u al snel € 230,- per dag.

 

Bloemen als visitekaartje

‘You never get a second chance for a first impression.’ Voor klanten, leveranciers en ook sollicitanten geldt dat de eerste indruk die ze krijgen zodra ze uw pand betreden, van grote invloed is op hun verdere ervaring. Die eerste indruk wordt gevormd door de sfeer van de ruimte en de mensen die daar aanwezig zijn. Bloemen hebben een positieve invloed op het gedrag van uw medewerkers en ook op de gemoedstoestand van uw bezoekers. Door te spelen met vormen, kleuren en geuren kunnen boeketten en bloemstukken bijdragen aan de beleving van uw gasten. En zoals u ook uw boekhouding laat controleren door een specialist, is het slim om ook uw bloemen te laten te laten verzorgen door een professional. Bij Quino Damen hebben we het samenstellen en schikken van boeketten verheven tot kunst.

 

Kennis maken met een bloemenabonnement

Het vervelende van het woord abonnement is dat het lijkt alsof je er meteen aan vast zit. Bij ons betekent een abonnement dat we op een vast moment bij u komen om de bloemen te verzorgen en te vervangen. Dat doen we zolang u daar blij mee bent. Voor we beginnen, nemen we met u alle wensen door en laten we u zien wat er mogelijk is. Kleurstellingen die passen bij uw pand en bedrijfsidentiteit, seizoenswisselingen, decoratieve materialen en vazen. Nadat we een arrangement hebben samengesteld, starten we met bezorgen en verzorgen. Zolang u dat wilt.

 

Wil u meer weten over de mogelijkheden van een bloemenabonnement op uw bedrijf? Bel dan voor een vrijblijvende afspraak of kom naar onze winkel voor heel veel inspiratie.

Ook een bloemenabonnement? Neem contact op!

Ook een bloemenabonnenement? Neem contact op!
0

Vul hier uw zoekopdracht in