Bloemen als decoratie en bloemsierkunst

Er zijn talloze situaties in uw leven geweest waar u, bewust of onbewust, extra van hebt genoten door de aanwezigheid van bloemen. Als u getrouwd bent, zullen de huwelijksbloemen en het bruidsboeket u als eerste te binnen schieten. Maar ook andere gelegenheden krijgen extra sfeer en beleving door bloemen. Denkt u aan een muzikaal evenement, een beurs, een expositie of een horecagelegenheid. Bloemen vormen een dankbaar materiaal voor decoratie en als dat op kunstzinnige en vakkundige wijze wordt gedaan, spreken we van bloemsierkunst.

 

Decoratie met bloemen in privésfeer

In het leven valt er veel te vieren. Het begint al bij de geboorte, waar bloemen steeds vaker een uiting geven aan de blijdschap van ouders, familie en vrienden. Een babyborrel wordt een stuk feestelijker met een zee van blauwe of roze bloemen. Daarna volgen de verjaardagen. Op een 21-diner mogen bloemen op tafel in de kleur van het thema niet ontbreken. Mogelijk volgen nog de verloving en het huwelijk en daarna verschillende jubilea en vieringen. Zonder decoratie met bloemen missen al deze gelegenheden de vrolijkheid en glans die er zo vanzelfsprekend bij horen.

 

Zakelijke mogelijkheden van bloemsierkunst

Niet alleen privé, maar ook zakelijk zijn er legio mogelijkheden om bloemen en bloemsierkunst in te zetten. Binnen het bedrijf fleuren bloemen elk bedrijfsfeest of jubileum op en steeds meer organisaties kiezen voor het gemak van een bloemenabonnement. Extern kan bloemsierkunst worden toegepast voor de aankleding van een beurs, een congres of ander evenement. Quino Damen verzorgt deze aankleding niet alleen in de regio, maar ook internationaal. Mensen en materialen gaan over de weg, terwijl de verse bloemen op het laatste worden ingevlogen met gekoeld transport. De keuze van de bloemen en planten is afhankelijk van de omstandigheden en de duur van het evenement. Kwaliteit staat voorop en u wil zelf ook dat uw stand of expositie er na enkele dagen nog net zo fleurig bij staat als bij de opening. Als het evenement is afgelopen, komen we alles weer netjes afbreken en ophalen.

 

Wil u meer weten over de mogelijkheden van bloemen en planten als decoratie of bloemsierkunst op uw locatie? Bel dan voor een vrijblijvende afspraak of kom naar onze winkel voor heel veel inspiratie.

Interesse in onze bloemsierkunst? Neem contact op?

Interesse in onze bloemsierkunst? Neem contact op!
0

Vul hier uw zoekopdracht in