Rouwboeket of grafstuk met persoonlijke aandacht

Afscheid valt zwaar. Het is moeilijk voor de nabestaanden en iedereen die erbij betrokken is. Ongeacht de leeftijd van een overledene, blijft het verlies. U wilt dan ook alle zorg geven aan een passend afscheid en bloemen helpen daarbij. Ze geven uitdrukking aan de emotie waarmee een overlijden gepaard gaat. Bij Quino Damen besteden we daarom altijd de grootst mogelijke zorg aan een passend rouwboeket, grafstuk of andere afscheidsbloemen.

Bloemen maken het persoonlijk

Met bloemen kan je een laatste groet brengen aan de overledene en tegelijkertijd nabestaanden een warm hart onder de riem steken. Door te kiezen voor een combinatie van bloemen, groen en eventueel aanvullend materiaal, kan er een mooi stuk worden gemaakt dat recht doet aan het leven van de overledene. Zo hebben we eens een grafstuk gemaakt waarin houtkrullen werden verwerkt omdat de overledene heel zijn leven timmerman was geweest. Een andere keer hebben we een rouwboeket gemaakt dat bijna geheel bestond uit groenten. Door te kiezen voor bepaalde bloemen, kleuren, vormen en materialen, maak je een uniek bloemstuk voor een persoonlijk afscheid.

Toont alle 43 resultaten

 Rouwboeket op bestelling

De meeste mensen die een rouwboeket of grafstuk willen, komen persoonlijk bij ons in de winkel om hun wensen te bespreken. Maar soms is daar geen gelegenheid voor. Bij Quino Damen kunt u ook bloemstukken bestellen voor een afscheid door ons te bellen of te mailen. We zorgen er altijd voor dat we precies weten wat uw wensen zijn en stemmen alle details zorgvuldig met u af. De bloemen worden bezorgd op de plaats en het moment zoals u dat wenst.

 

Aankleding van de plek van afscheid

Behalve dat we een bijzonder rouwboeket of mooi grafstuk kunnen maken, kunnen we ook de aankleding verzorgen van de aula of kerk waar het afscheid plaatsvindt. Ook daar zorgen we ervoor dat alles volledig in overeenstemming is met de stijl van de overledene en de wensen van de nabestaanden. We zien vaak dat de bloemen en bloemstukken die bij de aankleding van de afscheidsdienst worden gebruikt, later mee worden genomen naar de begrafenis of crematie.

 

Wil u meer weten over afscheidsbloemen en bloemstukken en wat daar allemaal mee mogelijk is, kom dan naar onze winkel.

0

Vul hier uw zoekopdracht in